19.11.2017 Agikisat

Tänään taas oli vähän ristiriitaiset fiilikset kisatessa. Tuloksena neljä HYL-tulosta, joista pariin olin oikein tyytyväinen, sillä hylkäykset tuli ohjaajan mokatessa ajoituksen/rytmityksen kanssa ihan yksittäisessä kohdassa, mitta muuten radat oli aika sujuvia. Ekaa näistä (päivän eka rata) ei tullut videolle, mutta se toinen melko sujuva rata on tässä: https://youtu.be/RVDXzF0_Kdo

Kahdella keskimmäisellä radalla (nekin hyppyratoja) oli sitten meno selvästi takkuavampaa... Toisella Jippi nappasi pari ekstraestettä: https://youtu.be/Tqt4ER687pg. Keppien jälkeisellä hypyllä ajattelin törkänneeni Jipin putkeen, mutta nyt kun videolta katson, niin en mielestäni ainakaan mitenkään kovin isosti ohjaa putkea kohti eli kohtalaisen omatoimisesti Jippi nappaa outken. Toki se ei näy seuraavaa hyppyä, kun olen edessä eli sikäli varmaan vain epätietoisuudessaan poimi sen, minkä edessään näki, mutta minun liikesuunta mielestäni kuitenkin veisi ennemminkin kohti hyppyä..? Radan lopulla Jippi menee läpi valssista ja sujahtaa taas väärään putkeen. Tässä vaiheessa lopetettiin rata tähän, koska tuohon omatoimiseen putkien rallaukseen en kyllä suostu. Tämä suuntaus oli viime treeneissäkin jo havaittavissa, kun ekstraputkia löytyi taas aika tavalla, mutta nyt ongelma taas konkretisoitui kunnolla. Eli tosiaan putkilla itsensä palkkaamisen aika on taas ohi ja tästä eteenpäin pitää muistaa palkata Jippi leikkimällä sen kanssa sen sijaan, että se saa palkkautua itsekseen putkia juoksemalla. 

Ja se toinen ei-niin-hyvä-rata sisälsikin sitten taas kaikenlaista pientä sähläystä. Ihan alussa tili keppivirhe, jonka nyt tajusin olevan Jipille aika yleinen. Tuollaisissa toooosi loivissa avokulmissa Jippi tosi herkästi hakee tokaan väliin kepeillä. Nämä täytyy ottaa siis ehdottomasti työn alle (LÄKSY)! Keppivirhe sai minut hieman lässähtämään ja lopun radan ohjaaminen oli hutiloivaa ja löysää. Tämä oli ainoa rata, jonka jälkeen oli oikeasti huono fiilis ja se tulee juuri siitä oman tsempin puuttumisesta... Ajattelin ensin, etten viitsi tätä rataa laittaa edes blogiin näytille, mutta koska kyseessä on treeniblogi ja sen tarkoitus on toimia treenien tukena ja edistymisen seurannan välineenä, niin kyllähän näitä isompiakin epäonnistumisia täytyy tänne taltioida, jotta pystyy sitten myöhemmin palaamaan näihin aikoihin ja vertaamaan, onko edistystä tullut vai ei. Tässäpä siis tämä: https://youtu.be/q4S4FhyO3Cc.

Kommentit

Suositut tekstit