Treenipäiväkirja sähköiseen muotoon

Aloin kirjoittaa agilityn ja tokon treenipäiviksiä jossain vaiheessa viime kesänä, kun huomasin tarvitsevani ajatusten kirjaamista ylös, läksyjen listaamista, onnistumisten huomaamista ja edistymisen seuraamista. Kirjoitin alkuun melko ahkerastikin paperisia päiväkirjoja, mutta muutaman viikon alkuinnostuksen jälkeen päivikset jäivät pölyyntymään huoneen nurkkaan. Ongelmaksi etenkin agilitypäiviksen kanssa koin sen, että paperille oli kovin vaikea saada hahmotettua/kuvailtua radan tiettyjä kohtia tai kuvailtua jotain tehtyä ohjausta tms. Molempien päivisten kanssa vaikeaa oli puolestaan se, että kirjoittaminen jäi, jos en heti päässyt kirjoittamaan.

Nyt päätinkin kokeilla sähköistä versiota treenipäiväkirjasta. Tämä on siis omaksi hyödyksi tarkoitettu päiväkirja, johon tarkoituksena on lisätä ratapiirrosten kuvia selkeyttämään ajatuksia ja myös mahdollisimman usein videopätkiä treeneistä. Ja koska pääsen päivittämään pääkohdat treeneistä heti treenipaikalta kännykällä, niin toiveena olisi, että treenipäiväkirjan pitäminen olisi nykyistä ahkerampaa!

Täytyy kirjoittaa tänne muistiin molempien lajien osalta lähtötilannetta ja sen jälkeen sitten tarkoituksena kirjoittaa lähes tulkoon kaikista treeneistä edes lyhyet kommentit (plussat ja miinukset). Lisäksi kouluttajilta saatuja vinkkejä on tarkoitus saada tänne kirjattua ylös :) 

Kommentit

Suositut tekstit