7.12.2017 Omatoimitokoa

Lenkillä vähän seuraamista. Kontakti tipahti koko treenin aikana pari kertaa ja näistä "oho" ja kehut, kun kontakti palasi. Muuten tosi kivaa ja aktiivista seuraamista ja mikä parasta, käännökset oli myös kivan aktiivisia!

Olen tosiaan nyt jonkin aikaa rakentanut Jipille hypähdystä kehujen yhteydessä. Eli kun liikkeen päätteeksi vapautan Jipin ja kehun, niin Jippi hyppää vasten. Olen tätä siis ihan tarkoituksella nyt treenannut, koska ideana on se, että mikäli koetilanteessa tulisi täysi koomatilanne, niin pystyisin tarvittaessa tällaisella sosiaalisella palkalla nostaa virettä liikkeiden välissä. Ja tosiaan hyvin on alkanut Jippi vastata tähän palkkaustyyliin eli se palkkaantuu tästä selvästi :)

Kotona tehtiin tunnarikapulalla pitoja ja nostoja (enemmän noita nostoja). Annan maasta nostamisen jälkeen tehdä yhden korjauksen niin, että kapula päätyy kulmurien taakse, mutta kaikki sen jälkeiset pyörittelyt on kiellettyjä. Saatoin näistä huomauttaa "oho"lla tai vain ottaa rauhallisesti kapulan pois suusta. Tein myös sitä, että työnsin kapulaa sivusuunnassa, jotta otetta piti skarpata, ettei kapula putoaisi ja hyvin Jippi alkoikin tsempata. Hyviä onnistumisia saatiin!

Kommentit

Suositut tekstit